Sevinç de üzüntü de aynı takımlardan geldi

Basketbol ve voleyboldan sonra liseler arası spor turnuvalarında heyecanın yaşandığı arena ‘futsal’ oldu. İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü’nün 2014-2015 eğitim ve öğretim yılı içinde ortak organize ettikleri il çapındaki bu güzel turnuva farklı bölgelerde süren ‘Bölge Grup Elemeleri’ ile sürmekte.

GENÇLERİMİZ OKULLARINI VE TİRE’Yİ EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL ETTİ

Tire’den üç okul takımın katıldığı turnuvanın bölge elemeleri karşılaşmalarının oynandığı merkez Ödemiş. “İzmir Genç Erkekler (Liseler) Arası Futsal Turnuvası” Ödemiş elemelerinde, Tire’nin yanı sıra Ödemiş, Beydağ ve Kiraz’dan okul takımları yer almakta. Bu ekipler ‘Y’ ve ‘Z’ gruplarında yer almakta.  Gruplarında ilk karşılaşmaları 29 Aralık 2014 Pazartesi günü oynayan kentimizi temsil eden okullarımız; Tire Kutsan Anadolu Lisesi, Tire Kız Meslek ve Teknik Lisesi, Tire Öğretmen Melahat Aksoy Sosyal Bilimler Lisesi takımları, ikinci karşılaşmalarını 8 Ocak Perşembe günü yine Ödemiş’te oynadı.

İlk karşılaşmalarda Tire Kutsan Anadolu Lisesi, Tire Kız Meslek ve Teknik Lisesi takımları müsabakalarını kazanarak yüzümüzü güldürmüş, Tire Öğretmen Melahat Aksoy Sosyal Bilimler Lisesi takımı ise şansızlık sonucu penaltılar sonrası maçı kaybetmişti.

İKİ EKİBİMİZ AVANTAJ YAKALARKEN, BİR EKİBİMİZ İŞİ MUCİZELERE BIRAKTI

Ödemiş’te oynanan ikinci karşılaşmalar sonrasında kazanan ve kaybeden takımlarımızı yine aynı isimler oldu. Bu durumda, başarılı olan Tire Kutsan Anadolu Lisesi, Tire Kız Meslek ve Teknik Lisesi takımlarımız bir üst tura çıkma noktasında önemli avantaj sahibi olurken, Tire Öğretmen Melahat Aksoy Sosyal Bilimler Lisesi takımımız, gruptan çıkma şansını mucizelere bıraktı. Lise takımlarımız, gruplarındaki son eleme karşılaşmalarını 20 Ocak 2015 tarihinde, Salı günü oynanacak.

 

 

HABER: KAMURAN KIZILBOĞA