Bilal Kıvrak Başkan Seçildi!

Tire Şehit ve Gazileri Anma ve Yaşatma Derneği, yapılan genel kurul toplantısıyla yeni yönetimini belirledi. Seçim sonucunda Bilal Kıvrak, derneğin yeni başkanı oldu.

 

Başkanlığa seçilen Bilal Kıvrak, yaptığı açıklamada, “Bugün bağımsızlığımızı ve varlığımızı borçlu olduğumuz Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile kahramanlıkları ve fedakarlıklarıyla tarihe mal olmuş aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi anmak, onların mirasını onurla taşımak için bir araya geldik,” diyerek duygularını dile getirdi.

 

Kıvrak, Kurtuluş Savaşı’ndan Kore Savaşı’na, Kıbrıs Barış Harekatı’ndan terörle mücadeleye ve 15 Temmuz darbe girişimine kadar vatan savunmasında canını ortaya koyan tüm şehit ve gazileri saygı ve minnetle andıklarını vurguladı. Ayrıca, derneğin hiçbir siyasi partinin alt birimi olmayacağını ve kişisel menfaatler için kullanılmasına izin verilmeyeceğini ifade etti.

 

Yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu:

 

Asil Üyeler:

 

1. Bilal Kıvrak

2. Mehmet Acun

3. Rahmi Çatalbaş

4. Kürşat Dikici

5. Selim Yavaş

 

Yedek Üyeler:

1. Süleyman Dereliçay

2. Sadettin Çakır

3. İlker Çetin

4. Ümit Ceylan

5. Adnan Satın

 

Denetleme Kurulu Asil Üyeleri:

 

1. Mestan Aktürk

2. Osman Durgut

3. İbrahim Gülşen

 

Denetleme Kurulu Yedek Üyeleri:

 

1. Ahmet Fehmi Gülşen

2. Emine Kıvrak

3. Mete Arslan

 

Yeni dönemin Tire ve ülkemiz adına hayırlı olmasını temenni ediyoruz